UAKinogo.com

Остання межа (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Остання межа (2019)

Остання межа (2019)

Дивитися онлайн Остання межа фільм

Дивитися онлайн «Остання межа» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (12 208 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Остання межа (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Остання межа" (2019) - це вражаючий і хвилюючий військовий драматичний фільм, що розповідає історію про боротьбу за визнання героїчних вчинків військовослужбовця Вільяма Гарцена. Він, ризикуючи своїм життям, врятував більше шістдесяти своїх товаришів під час війни у В'єтнамі. Після загибелі на полі бою його вчинок залишився майже непоміченим на протязі десятиліть, поки не з'являється співробітник Пентагона Скотт Хаффман, який вирішує віддати належне.

Скотт Хаффман вирішує взятися за розслідування справи Гарцена та викласти його героїчну історію світу. У процесі він відкриває таємниці та темні сторони війни, а також долає бюрократичні перешкоди у військовому уряді. Він наполегливо бореться за те, щоб Вільям Гарцен одержав найвищу військову нагороду - Медаль Гонора, заслужену за його відвагу та самопожертву на полі бою.

Фільм "Остання межа" - це потужна історія про силу людського духу, відвагу та вірність друзям та бойовим товаришам. Він показує, що героїчні вчинки заслуговують на визнання, незалежно від часу, що пройшов. Вражаюча акторська гра, режисерські знахідки та майстерність зйомок відтворюють атмосферу війни та несуть емоційний заряд. "Остання межа" - це вічний монумент відвазі та самопожертві.