UAKinogo.com

Рембо 5: Остання кров (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Рембо 5: Остання кров (2019)

Рембо 5: Остання кров (2019)

Дивитися онлайн Рембо 5: Остання кров фільм

Дивитися онлайн «Рембо 5: Остання кров» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (99 351 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Рембо 5: Остання кров (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Рембо 5: Остання кров - це екшн-трилер режисера Едріана Грунберга, який є п’ятою і останньою частиною легендарної серії про Джона Рембо. Головну роль у фільмі виконав Сільвестр Сталлоне, який також є одним з сценаристів і продюсерів фільму.

Джон Рембо - колишній спецназовець, який пережив багато війн і травм. Він веде спокійне життя на ранчо в Аризоні, де доглядає за своїм старим другом і прийомною донькою Габріелою. Одного разу Габріела вирішує поїхати до Мексики, щоб знайти свого батька, якого вона ніколи не бачила. Але там вона потрапляє у полон до жорстокого наркобарона і його банди.

Рембо дізнається про її зникнення і вирушає на її пошуки. Він змушений знову взяти до рук зброю і вступити у смертельну боротьбу з безжальними злочинцями. Рембо готовий пожертвувати усім, щоб врятувати свою родину і помститися за всі свої страждання.