UAKinogo.com

Кінгсман: Золоте кільце (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кінгсман: Золоте кільце (2017)

Кінгсман: Золоте кільце (2017)

Дивитися онлайн Кінгсман: Золоте кільце фільм

Дивитися онлайн «Кінгсман: Золоте кільце» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (328 992 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кінгсман: Золоте кільце (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Кінгсман: Золоте кільце (2017) є продовженням культового боевика про британську секретну службу Kingsman, яка займається боротьбою зі злом у всьому світі. Цього разу нашим героям доведеться стикнутися з новим ворогом - таємничою організацією The Golden Circle, яка планує використати смертельний вірус для знищення людства.

Коли штаб-квартира Kingsman знищується в результаті нападу, єдиними вижившими залишаються Еггсі та Мерлін. Вони дізнаються про існування американської союзної служби Statesman, яка також маскується під алкогольну компанію. Еггсі та Мерлін вирушають до США, де знайомляться з агентами Statesman: Шампанем, Текілою, Водкою та Вискі. Вони також доводяться врятувати Гаррі Харта, який виявляється живим після пострілу в голову.

Фільм Kingsman: The Golden Circle / Кінгсман: Золоте кільце (2017) - це захоплюючий та ефектний фільм про пригоди двох елітних спецслужб, яким доводиться об’єднатися для порятунку світу. У фільмі знялися Терон Еджертон, Колін Ферт, Марк Стронг, Джуліанна Мур, Холлі Беррі, Педро Паскаль, Ченнинг Татум, Джефф Бриджес та інші.