UAKinogo.com

Гора між нами (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гора між нами (2017)

Гора між нами (2017)

Дивитися онлайн Гора між нами фільм

Дивитися онлайн «Гора між нами» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (76 086 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Гора між нами (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Гора між нами" (2017) є піднесеною історією про виживання та любов у найекстремальніших умовах. Коли двоє незнайомців - нейрохірург Бен Бесс і журналістка Олекс Мартін - опиняються у катастрофічному падінні літака віддаленої зимової гори, вони змушені витримати найскладніший випробування, спираючись одне на одного.

Під час своєї неймовірної подорожі через вражаючі зимові ландшафти, герої фільму розвивають глибоке емоційне з'єднання. Їхній сміливий пошук спасіння викликає не лише фізичні, але і душевні випробування, під час яких вони відкривають для себе силу любові та взаємодопомоги.

Режисер Хані Абу-Ассад вміло поєднав у "Горі між нами" жанри романтики та пригодницького драматичного фільму, доповнивши їх глибокою емоційною сутью. Захоплюючі пейзажі, що захоплюють дух, та потужні акторські роботи Айдріса Ельби та Кейт Вінслет, роблять цей фільм незабутнім переживанням.