UAKinogo.com

Космос між нами (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Космос між нами (2017)

Космос між нами (2017)

Дивитися онлайн Космос між нами фільм

Дивитися онлайн «Космос між нами» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (53 482 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Космос між нами (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Гарднер Елліот - перша людина, яка народилася на Марсі. Його мати - астронавт, яка померла при пологах, не розкривши ім’я його батька. Гарднер виріс у марсіанській колонії під опікою науковців, які ховали від нього правду про його походження. Він мріяв про Землю і про дівчину по імені Талса, з якою спілкувався через інтернет.

Коли Гарднеру виповнилося 16 років, він отримав можливість полетіти на Землю і побачити світ, про який читав у книгах. Але його організм не пристосований до земних умов, і він ризикує загинути, якщо залишиться на планеті. Він також доводиться тікати від представників корпорації, яка фінансувала марсіанську місію і хоче його захопити. Він знаходить Талсу і разом з нею вирушає у подорож по Америці, щоб знайти свого батька.

The Space Between Us / Космос мiж нами - це романтична фантастика про те, як любов переборює будь-які перешкоди. Фiльм розповiдає про пригоди Гарднера i Талси, якi дiзнаються багато нового про себе i свiт. Фiльм також ставить питання про те, що означає бути людиною i що робить нас щасливими.