UAKinogo.com

Відважні (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Відважні (2017)

Відважні (2017)

Дивитися онлайн Відважні фільм

Дивитися онлайн «Відважні» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (14 154 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Відважні (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Відважні (2017), оригінальна назва "Thank You for Your Service", розповідає про перипетії американських ветеранів, що повертаються з Іраку. Боротьба з ворогом на полі бою перетворюється на боротьбу з внутрішніми демонами, викликаними війною. Страх, зневіра, посттравматичний стресовий розлад — реальність, з якою доводиться зіткнутися.

Особливо вражає цей фільм відкриттям гострих соціальних проблем, викликаних війною. Перегляд викликає співчуття до героїв, змушує задуматися над великою ціною, яку платять звичайні люди за політичні рішення. Фільм "Відважні" — не просто кіно про війну, це кіно про людей, їх боротьбу та виживання.

Режисером та сценаристом цього глибокого та щирого кіно став Джейсон Голл, який зумів донести до глядача сутність воєнного життя без прикрас. Через реалістичність кадрів, майстерність акторської гри глядач погружається в світ героїв, співпереживає їм та роздумує над важливими питаннями, які ставить перед нами цей фільм.