UAKinogo.com

Життя і мета собаки (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Життя і мета собаки (2017)

Життя і мета собаки (2017)

Дивитися онлайн Життя і мета собаки фільм

Дивитися онлайн «Життя і мета собаки» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (73 168 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Життя і мета собаки (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це фільм про дивовижну подорож душі собаки, яка переживає кілька життів у різних тілах і з різними господарями. Кожне життя навчає собаку чомусь новому, але вона не забуває свою першу і найщирішу любов - хлопчика Ітана, який був її другом і захисником.

Собака буває то ретривером Бейлі, то овчаркою Еллі, то кокер-спаніелем Тіно, то мопсом Вафлею. Вона допомагає людям знаходити щастя і сенс у житті, а також врятувати когось від небезпеки. Вона вчиться бути відданою, хороброю, веселою і доброю.

Але собака не може змиритися з тим, що вона втратила Ітана. Вона мріє про те, щоб знову побачити його і почути його голос. І ось одного разу їй пощастить - вона опиняється у новому тілі лабрадора Бадді і знаходить свого старого друга, який став уже дорослим чоловіком. Собака розуміє, що це її шанс повернути Ітанові радість і зробити його щасливим.