UAKinogo.com

Я вірю в Санта-Клауса (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Я вірю в Санта-Клауса (2022)

Я вірю в Санта-Клауса (2022)

Дивитися онлайн Я вірю в Санта-Клауса фільм

Дивитися онлайн «Я вірю в Санта-Клауса» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.4 (3 282 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Я вірю в Санта-Клауса (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Я вірю в Санта-Клауса - це романтична комедія про Лізу, яка знайшла свою любов у Томі. Вони зустрічаються п’ять щасливих місяців, але все змінюється, коли Ліза дізнається, що Том вірить у Санта-Клауса. Ліза не любить Різдво та не розуміє, як доросла людина може вважати за існуючого міфічного персонажа. Чи зможе вона подолати свої попередження та дати Різдву ще один шанс?

Фільм розповідає про пригоди Лізи та Тома під час святкового сезону. Ліза намагається зрозуміти, що стоїть за вірою Тома у Санта-Клауса, та допомогти йому вирости. Том намагається показати Лізі чарівну сторону Різдва та подарувати їй незабутнє свято. Вони також зустрічають ряд кумедних персонажів, таких як Санта-Клаус, який працює на поштовому відділенні, та Фреклс, який мріє стати ельфом.

Я вірю в Санта-Клауса - це фільм про любов, віру та чудеса. Фільм створений за сценарієм Джона Дьюсея, який також грає головну роль Тома. У фільмі також грають Крістіна Мур у ролі Лізи та Вайолет Макгроу у ролі її дочки Елли13. Фільм режисерує Алекс Ранаривело, який зняв багато інших комедійних фільмів.