UAKinogo.com

Санта - це хто? (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Санта - це хто? (2000)

Санта - це хто? (2000)

Дивитися онлайн Санта - це хто? фільм

Дивитися онлайн «Санта - це хто?» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (1 902 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Санта - це хто? (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Санта - це хто? Це комедійний фільм, який розповідає про пригоди Санта Клауса, який втратив пам’ять після того, як випав зі своїх саней і опинився у Нью-Йорку. Фільм знятий режисером Вільямом Діром за сценарієм Дебра Френк і Стіва Л. Хейса. У головних ролях знялися Леслі Нільсен, Стівен Екхольд, Робін Лівлі і Макс Морроу.

Сюжет фільму розповідає про те, як Санта Клаус (Леслі Нільсен) випадково впав на капот машини Пітера Альбрайта (Стівен Екхольд), журналіста, який готує репортаж про Різдво. Санта не пам’ятає хто він і що робить у Нью-Йорку. Пітер вирішує допомогти йому і водить його по місту, намагаючись знайти його сани і оленів. По дорозі вони зустрічають різних людей, яким Санта приносить радість і дива. Але часу у них мало, бо Різдво наближається, а без Санти свято не може бути.

Фiльм є веселим i емоцiйним шоу, яке показує значення Рiздва i добра. Фiльм також показує силу дружби i любовi. Фiльм отримав позитивну оцiнку вiд глядачiв, якi високо оцiнили гумор i акторську гру.