UAKinogo.com

Самотній Санта шукає місіс Клаус (2004) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Самотній Санта шукає місіс Клаус (2004)

Самотній Санта шукає місіс Клаус (2004)

Дивитися онлайн Самотній Санта шукає місіс Клаус фільм

Дивитися онлайн «Самотній Санта шукає місіс Клаус» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (1 497 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Самотній Санта шукає місіс Клаус (2004)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Самотній Санта шукає місіс Клаус. Це сімейна комедія, яка розповідає про романтичні пригоди Санта Клауса, який повинен одружитися, щоб стати новим Сантою. Фільм знятий режисером Харві Фростом за сценарієм Памели Воллес. У головних ролях знялися Стів Гуттенберг, Крістал Бернард і Домінік Скотт Кей.

Сюжет фільму розповідає про те, як Нік (Стів Гуттенберг), син Санта Клауса, прибуває до Лос-Анджелеса, щоб знайти собі дружину. Його батько (Армін Шимерман) вирішив вийти на пенсію і передати свої обов’язки Ніку, але за умови, що він одружиться до Різдва. Нік зустрічає Бет (Крістал Бернард), мати-одиначку і успішного рекламного агента, яка не вірить у чудеса і не любить Різдво. Нік намагається покохати її і переконати її в своїх почуттях, а також дружиться з її сином Джейком (Домінік Скотт Кей), який хоче мати нового тата.

Фiльм є теплим i зворушливим шоу, яке показує значення Рiздва i сiм’ї. Фiльм також показує гумор i магiю. Фiльм отримав позитивну оцiнку вiд глядачiв, якi високо оцiнили сюжет i акторську гру.