UAKinogo.com

Полярний експрес (2004) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Полярний експрес (2004)

Полярний експрес (2004)

Дивитися онлайн Полярний експрес мультфільм

Дивитися онлайн «Полярний експрес» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (209 348 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Полярний експрес (2004)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Полярний експрес (2004). Це анімаційний фентезі режисера Роберта Земекіса, у якому Том Генкс озвучує п’ять різних персонажів. Фільм є екранізацією однойменної книги Кріса Ван Олсберга, опублікованої в 1985 році. Фільм став першим повністю цифровим фільмом, де всі акторські ролі були зняті за допомогою технології захоплення руху.

Сюжет фільму розповідає про маленького хлопчика, який не вірить у Санта Клауса і чудеса. У переддень Різдва він прокидається вночі від гучного гудка і бачить під своїм вікном величезний паровоз. Це Полярний експрес - поїзд, який везе дітей на Північний полюс, де живе Санта Клаус. Хлопчик сумнівається, але все ж таки сходить у поїзд, де знайомиться з іншими пасажирами: допитливим хлопчиком-знаєтаком, сором’язливим хлопчиком-сиротою і сміливою дівчинкою-лiдером.

Фiльм є захоплюючою і чарiвною пригодницькою казкою, яка показує подорож хлопчика до Пiвнiчного полюса і його зустрiч з Сантою Клаусом. По дорозi вiн переживає багато неймовiрних пригод, небезпек i випробувань, а також дружбу, мужнiсть i дух Рiздва. Фiльм має чудову анiмацiю, музику i гумор, а також передає атмосферу свята i чарiвностi. Фiльм отримав три номiнацii на Оскар i багато iнших нагород i номiнацiй.