UAKinogo.com

Полярний (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Полярний (2019)

Полярний (2019)

Дивитися онлайн Полярний фільм

Дивитися онлайн «Полярний» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (90 840 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Полярний (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Екшн-трилер "Полярний" розповідає історію Кайсера Блека, колишнього найманого вбивці, який вирішує відійти від справи та оселитися в маленькому містечку на півночі країни. Його спокійне життя довгими зимовими вечорами переривається, коли він дізнається, що його колишній шеф вирішив виконати контракт на вбивство саме Кайсера, аби не виплачувати йому пенсію. Тепер він змушений повернутися до свого минулого, щоб врятувати своє майбутнє.

Шлях Кайсера до порятунку себе й свого нового життя веде через зустрічі з колишніми друзями, ворогами і навіть коханням. Кожен з них може стати загрозою або підтримкою для нього, і він повинен зрозуміти, кому можна довіряти. Фільм демонструє гармонійне поєднання елементів екшну, інтриги та драми з відмінною акторською грою головного героя, відомого актора Мадса Міккельсена.

"Полярний" пропонує глядачам захоплюючий сюжет та відмінні спецефекти, а також дає можливість зануритися в життя колишнього вбивці, який намагається почати нове життя та забути своє минуле. Фільм містить елементи насильства та жорстокості, але також змушує задуматися над питаннями про вибір, відповідальність та пробачення. Все це робить "Полярний" захоплюючою картиною.