UAKinogo.com

Хеллбой (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Хеллбой (2019)

Хеллбой (2019)

Дивитися онлайн Хеллбой фільм

Дивитися онлайн «Хеллбой» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (91 196 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Хеллбой (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Хеллбой. Це екшн-фентезі, який розповідає історію Хеллбоя - демона з міфічної всесвіту коміксів. Він є нащадком демона Аззінго, який був викликаний німецькими нацистами під час Другої світової війни. Хеллбой бореться зі своїми власними демонами, а також з міфічними створіннями, щоб захистити світ від зла.

Вона - Німує, відьма, яка повернулася з підземного світу, щоб знищити Хеллбоя та виконати свої зловісні плани. Вона посилається на золотий ріг, який може викликати Апокаліпсис, і Хеллбой повинен завадити її замислам і захистити світ від знищення.

Воно - зло, яке повертається з мертвих, щоб виявитися головною загрозою для Хеллбоя та світу. Він повинен зібрати своїх союзників і піти на пошуки легендарної корони з невмирущими здібностями, щоб зупинити цю нову загрозу. Але чи зможе він подолати свої внутрішні демони та врятувати світ від краху?