UAKinogo.com

Таємниці Райських схилів (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Таємниці Райських схилів (2019)

Таємниці Райських схилів (2019)

Дивитися онлайн Таємниці Райських схилів фільм

Дивитися онлайн «Таємниці Райських схилів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.3 (18 658 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Таємниці Райських схилів (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Таємниці Райських схилів (2019). Це фантастичний фільм про Уму, дівчину з багатої родини, яку відправляють до спеціального пансіонату на острові. Там їй обіцяють зробити досконалою версією себе, але насправді ховається страшна таємниця. Уму чекає небезпечна операція, яка має змінити її особистість і підготувати її до шлюбу з незнайомцем. Ума не хоче погоджуватися на це і шукає шлях втечі.

Фільм показує, як суспільство контролює жінок і намагається позбавити їх свободи вибору. Це фільм про боротьбу за свою ідентичність і голос. Це фільм про силу дружби і солідарності між дівчатами, які опиняються в однакових умовах. Це фільм про те, як важливо слухати своє серце і не здаватися тиском ззовні.

Фільм “Таємниці Райських схилів” - це захоплюючий трилер з елементами дистопії і фентезі. Це фільм з чудовим візуальним стилем і костюмами, які створюють контраст між красою і жахом. Це фільм з талановитим акторським складом, серед якого Емма Робертс, Майка Монро, Ейса Гонсалес і Міла Йовович.