UAKinogo.com

Надприродне (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Надприродне (2019)

Надприродне (2019)

Дивитися онлайн Надприродне фільм

Дивитися онлайн «Надприродне» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.8 (876 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Надприродне (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Надприродне" (2019) - це захоплюючий фантастичний трилер, в якому головний герой, молодий детектив Мурат, отримує справу про загадкове зникнення людини. У ході розслідування він виявляє, що потерпілий мав надзвичайні здібності і був змушений ховатися від таємничої організації, яка полювала на людей з надприродними здібностями. Мурат розуміє, що він зіштовхнувся з чимось більшим, ніж просто зникненням, і він повинен розкрити правду, перш ніж буде занадто пізно.

У цьому загадковому світі, де звичайні правила не діють, Мурат починає розуміти, що не все те, на що він звик, є правдою. Він рухається глибше в світ надприродного, намагаючись викрити змову та знайти відповіді на питання, що турбують його. Пошук правди приводить до зустрічі з загадковою дівчиною, яка також має надприродні здібності. Вона стає ключовою фігурою в розкритті таємниці його справи.

Фільм "Надприродне" - це історія про загадки, страхи та таємниці, які виявляються перед героями на шляху до правди. Режисер Джо Діаз вміло поєднує елементи фантастики, трилера та драми, забезпечуючи занурення глядачів у світ надприродного та їхнє бажання дізнатися, як складуться події. Фільм "Надприродне" - це захоплююча подорож у світ, де границі між звичайним та неймовірним стають розмитими.