UAKinogo.com

Не лишай слідів (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Не лишай слідів (2021)

Не лишай слідів (2021)

Дивитися онлайн Не лишай слідів фільм

Дивитися онлайн «Не лишай слідів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (1 387 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Не лишай слідів (2021)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Не лишай слідів (2021) - це документальний фільм про справу Григорія Пасько, колишнього офіцера ВМС Росії, якого засудили за звинуваченням у шпигунстві на користь Японії. Фільм розповідає про те, як Пасько викривав екологічні порушення на Далекому Сході Росії та як його переслідували спецслужби за його журналістську діяльність.

Фільм базується на реальних подіях та документах, які були отримані в ході розслідування. Режисер фільму Марек Томашевський використовує архівні кадри, інтерв’ю з Пасько та його адвокатами, свідками та експертами, а також реконструкції судових засідань та інших подій. Фільм показує, як Пасько боровся за свою правду та свободу проти системи, яка намагалася його знищити.

Не лишай слідів (2021) - це фільм про сміливого людину, який не злякався виступити проти корупції та злочинності. Це фільм про ціну правосуддя та демократії в сучасному світі. Це фільм про те, що кожен із нас може стати жертвою політичних ігор та маніпуляцій.