UAKinogo.com

Доповідь про Аушвіц (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Доповідь про Аушвіц (2021)

Доповідь про Аушвіц (2021)

Дивитися онлайн Доповідь про Аушвіц фільм

Дивитися онлайн «Доповідь про Аушвіц» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (2 146 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Доповідь про Аушвіц (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фредді та Валтер - два словацькі євреї, що втекли з нацистського табору смерті Аушвіц у 1944 році. Вони мають важливе завдання - передати свідчення про жахи, які відбуваються у таборі, до альянсних країн. Але чи повірять їм у світі, де багато хто не хоче знати правду?

Фредді та Валтер ризикують своїми життями, щоб дістатися до Будапешта, де вони зустрічаються з представниками Червоного Хреста. Вони розповідають про газові камери, печі і медичні експерименти, про масове винищення євреїв і про свою спробу організувати повстання у таборі. Але чи зможуть вони переконати своїх слухачів, що це не просто вигадки?

The Auschwitz Report / Доповідь про Аушвіц - це фільм про силу людського духу, про мужність і самопожертву, про необхідність боротися за правду і справедливість. Фільм заснований на реальних подіях і документах, що стали важливим доказом у судових процесах проти нацистських злочинців.