UAKinogo.com

Моє чудове життя (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Моє чудове життя (2021)

Моє чудове життя (2021)

Дивитися онлайн Моє чудове життя фільм

Дивитися онлайн «Моє чудове життя» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (780 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Моє чудове життя (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Марта - успішна журналістка, яка має все, про що можна мріяти: кар’єру, коханого чоловіка, прекрасну доньку. Але одного дня її життя обертається догори дригом, коли вона дізнається, що страждає на рідкісну хворобу і має лише кілька місяців життя. Замість здаватися на люту долю, Марта вирішує використати свій час на повну і зробити все, що завжди хотіла.

Moje wspaniale zycie / Моє чудове життя - це сентиментальна комедія-драма, яка розповідає про те, як важливо цінувати кожну хвилину свого існування і не забувати про свої мрії. Фільм заснований на реальній історії журналістки Марти Кауфман, яка написала книгу про свою боротьбу з невиліковною хворобою і створила блог, який набрав популярності серед тисяч людей.

Moje wspaniale zycie / Моє чудове життя - це фільм для тих, хто любить сміятися і плакати разом з героями, хто вірить у силу любові і дружби, хто не боїться стикатися з викликами долі. Це фільм про те, що навіть у найтемнішу годину можна знайти причину для радості і надії.