UAKinogo.com

Клопоти 2 (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Клопоти 2 (2020)

Клопоти 2 (2020)

Дивитися онлайн Клопоти 2 фільм

Дивитися онлайн «Клопоти 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.7 (76 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Клопоти 2 (2020)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Клопоти 2» - це сімейна комедія про пригоди двох друзів - Юльки і Олека. Вони люблять розв’язувати загадки і допомагати людям. Коли з музею в Познані зникає картину Клода Моне, а тітку Юльки підозрюють у крадіжці, діти вирішують знайти справжнього злодія і повернути картину на місце.

Юлька і Олек використовують свої знання, спритність і хитрість, щоб розкрити таємницю зникнення картини. Вони переслідують підозрілих осіб, шукають сліди і підказки, викрадають документи і проникають у закриті приміщення. Вони також знаходять нових друзів - Фельку і Кароля - які допомагають їм у їхньому розслідуванні.

Фільм «Клопоти 2» - це захоплююча і весела історія про те, як дитяча допитливість і сміливість можуть перемогти будь-які перешкоди. Фільм показує, що кожна проблема має своє розв’язання, а кожна таємниця має свою відповідь. Фільм також навчає поважати мистецтво і культуру, а також цінувати справедливість і дружбу.