UAKinogo.com

Детектив Бруно (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Детектив Бруно (2022)

Детектив Бруно (2022)

Дивитися онлайн Детектив Бруно фільм

Дивитися онлайн «Детектив Бруно» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (69 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Детектив Бруно (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Якщо ви любите комедії і детективи, то цей фільм для вас. Detektyw Bruno / Детектив Бруно (2022) - це фільм про те, що відбувається, коли простий і добрий собака Бруно стає детективом і допомагає своєму господарю Адаму розслідувати різні справи. Фільм базується на популярній серії книг для дітей “Детектив Бруно” авторства Марека Нев’ядомського.

Головний герой - це Бруно, який є милим і розумним собакою породи бернський зенненхунд. Він живе в Варшаві зі своїм господарем Адамом, який є журналістом і письменником. Вони обоє люблять пригоди і загадки. Вони разом займаються розслідуванням різних справ, таких як крадіжка коштовностей, зникнення людей, шантаж і вбивства. Вони використовують свої навички і інтуїцію, щоб знайти підказки і підозрюваних.

Detektyw Bruno / Детектив Бруно (2022) - це фільм про те, як люди і тварини співпрацюють і допомагають один одному. Фільм показує, як Бруно і Адам проявляють майстерність і хитрість, як вони долають труднощі і небезпеки, як вони допомагають своїм друзям і клієнтам. Фільм має багато гумору і напруження, а також цікавий сюжет і харизматичних героїв. Фільм має чудовий акторський склад, до якого входять Мацей Стур, Агата Кулеша, Якуб Гершал та Олександр Скржипський.