UAKinogo.com

Бруно (2009) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Бруно (2009)

Бруно (2009)

Дивитися онлайн Бруно фільм

Дивитися онлайн «Бруно» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (150 451 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Бруно (2009)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Бруно - це фільм розповідає про Бруно, який є геєм і модним журналістом з Австрії. Він мріє стати світовою знаменитістю і вирушає в США, де намагається здійснити свою мету. Бруно проводить ряд скандальних інтерв’ю з відомими людьми, такими як Пола Абдул, Рон Пол і Харрісон Форд. Він також бере участь у різних шоу та подіях, де викликає обурення та сміх своїм поведінкою і виглядом. Він навіть намагається стати батьком африканської дитини і влаштувати мир між Ізраїлем і Палестиною.

У цьому фільмі глядачі побачать комедійну та сатиричну історію про те, як один з персонажів шоу Da Ali G Show потрапляє в найбезглуздіші та найсмішніші ситуації. Кожен персонаж має свою особистість, свої проблеми та свої амбіції. Ніхто не є повністю серйозним або повністю дурним.

Фільм знятий Ларрі Чарльзом за сценарієм Сашi Барона Коена, який також виконав головну роль. Фільм є третьою екранізацією одного з персонажiв шоу Da Ali G Show пiсля Ali G Indahouse i Borat. Фiльм мав свою прем’єру 10 липня 2009 року i отримав переважно позитивнi вiдгуки вiд критикiв.