UAKinogo.com

Клітка 2 (2009) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Клітка 2 (2009)

Клітка 2 (2009)

Дивитися онлайн Клітка 2 фільм

Дивитися онлайн «Клітка 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 2.8 (2 880 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Клітка 2 (2009)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Клітка 2 - це фантастичний трилер про агента ФБР Майю Кастільйо, яка має надзвичайну здатність входити в свідомість інших людей. Коли серійний вбивця, відомий як Колекціонер, починає полювати на неї, вона змушена використати свою силу, щоб врятувати себе і своїх близьких.

У ході розслідування Майя дізнається, що Колекціонер - це колишній науковець Пеннер, який експериментував над собою, намагаючись розширити свої психічні можливості. В результаті він став здатний не тільки читати думки інших, але й контролювати їхнє тіло і душу. Він збирає свої жертви у спеціальну клітку, де висмоктує їх життєву енергію.

Майя вирішує стати приманкою для Колекціонера і проникнути у його розум, щоб зупинити його злочинну діяльність. Але це небезпечна гра, адже Пеннер також може впливати на неї. Чим ближче вона до нього, тим сильніше вона втрачає контроль над собою. Чи зможе вона перемогти Колекціонера у його власній клітці?