UAKinogo.com

Не залишай слідів (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Не залишай слідів (2018)

Не залишай слідів (2018)

Дивитися онлайн Не залишай слідів фільм

Дивитися онлайн «Не залишай слідів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (60 332 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Не залишай слідів (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Витончена й емоційно насичена драма демонструє глибоку історію батька та дочки, які вибрали життя в дикій природі, втікаючи від суспільства. Основу сюжету складає їх пристрасть до самоізоляції, конфлікт з владою та власні внутрішні боротьби.

Режисер Дебра Гранік майстерно зображує емоційну насиченість персонажів та виклики, з якими вони зіштовхуються. Чарівний та емоційно багатий акторський склад, який очолює Бен Фостер та Томасін Маккензі, передають глибокий та відвертий зображення переживань своїх персонажів.

"Не залишай слідів" - це драма, що досліджує тему самотності, суспільних норм та прагнення до свободи. Вона показує, що значить бути відданим своїм принципам, незалежно від того, наскільки вони відрізняються від загальноприйнятих норм. Фільм відкриває перед глядачем неповторну історію, яка тримає в напруженності до останнього кадру.