UAKinogo.com

Лігво Монстра (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Лігво Монстра (2018)

Лігво Монстра (2018)

Дивитися онлайн Лігво Монстра фільм

Дивитися онлайн «Лігво Монстра» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (23 876 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Лігво Монстра (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Що може бути гірше за злодія, який краде речі з машин своїх клієнтів? Можливо, тільки злодій, який натрапляє на жертву серійного вбивці. Така доля спіткала Шона - молодого хлопця, який працює паркувальником у ресторані. В один із вечорів він вирішив обкрасти дорогий автомобіль Кейла - багатого та впливового клієнта. Але коли він потрапив у його будинок, він зрозумів, що зробив страшну помилку.

У будинку Кейла Шон виявив жахливу таємницю - у підвалі була замкнена дівчина, яку Кейл тримав у полоні. Шон намагався їй допомогти, але не встиг. Кейл повернувся до свого будинку та помітив, що хтось був у ньому. Тепер Шон став мішенню для Кейла, який не зупиниться ні перед чим, щоб знищити всіх, хто загрожує його секрету.

Bad Samaritan / Лігво Монстра - це захоплюючий трилер про гру кота та миші між двома небезпечними супротивниками. Фільм наповнений напруженням, страхом та сюрпризами. Головними героями фільму є Девід Теннант у ролі Кейла - харизматичного та жорстокого психопата та Роберт Шин у ролі Шона - нещасного злодія, який став свідком кошмару.