UAKinogo.com

Лігво диявола (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Лігво диявола (2017)

Лігво диявола (2017)

Дивитися онлайн Лігво диявола фільм

Дивитися онлайн «Лігво диявола» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (1 144 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Лігво диявола (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це трилер, знятий в 2017 році, режисером Гільєрмо Амоедо, який занурює нас у світ темних сил і страшних таємниць. Фільм розповідає історію трьох сестер, які вирішили вчинити злочин, сподіваючись на швидке збагачення. Вони вибрали для цього заможного домовласника, але їх плани зазнають раптової зміни, коли вони відкривають щось набагато страшніше, ніж очікували.

Під час викрадення дочки багатого бізнесмена, сестри виявляють у підвалі його будинку таємничу кімнату, в якій знаходиться дівчина, зв'язана ланцюгами і зі слідами жахливого насильства на тілі. Відчайдушні злочинці намагаються відкрити правду про те, хто вона і чому опинилась у такому стані. Однак, вони швидко розуміють, що ця дівчина може бути ключем до їх власного спасіння або знищення.

В ході подій, глядач стикається з демонічними силами, які проникають у життя героїв, ставлячи їх перед непередбачуваними труднощами. Він стає свідком боротьби між добром і злом, любов'ю і жагою влади. Фільм "Лігво диявола" - це не просто історія про викрадення і моральні дилеми, але й захоплюючий детектив з містичними елементами.