UAKinogo.com

Геноцид: Гіркі жнива / Гіркий врожай / Врожай диявола (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Геноцид: Гіркі жнива / Гіркий врожай / Врожай диявола (2017)

Геноцид: Гіркі жнива / Гіркий врожай / Врожай диявола (2017)

Дивитися онлайн Геноцид: Гіркі жнива / Гіркий врожай / Врожай диявола фільм

Дивитися онлайн «Геноцид: Гіркі жнива / Гіркий врожай / Врожай диявола» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (3 972 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Геноцид: Гіркі жнива / Гіркий врожай / Врожай диявола (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Горькая жатва» («Bitter Harvest») розповідає про трагічну історію Голодомору - геноциду українського народу, який здійснив Сталін у 1932-1933 роках. Це перший англомовний фільм, який висвітлює цю тему.

Головними героями фільму є молодий художник Юрій і його кохана Наталка, які живуть у селі на Черкащині. Вони мріють про щасливе життя разом, але їхні плани руйнуються через насильницьку колективізацію і конфіскацію урожаю. Юрій вступає в опір проти радянської влади і потрапляє до тюрми, де йому загрожує смерть. Наталка залишається сама в селі, де люди помирають від голоду і репресій.

Фільм показує не тільки жахи Голодомору, але і силу любові, честі, повстання і виживання. Це епічна драма про один з найтемніших і найнебезпечніших епізодів в історії 20-го століття. У фільмі грають такі знаменитості, як Макс Айронс, Саманта Баркс, Теренс Стемп, Баррі Пеппер і Тамер Хассан.