UAKinogo.com

Жнива (2007) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Жнива (2007)

Жнива (2007)

Дивитися онлайн Жнива фільм

Дивитися онлайн «Жнива» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (43 759 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Жнива (2007)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Жнива - це американський трилер жахів, який розповідає про дослідницю надприродних явищ Кетрін Вінтер, яка займається розкриттям підроблених чудес. Фільм знятий Стівеном Хопкінсом і має в своєму складі таких зірок, як Хіларі Свонк, Девід Морріссі, Анна-Софія Робб та інші.

Сюжет фільму розпочинається з того, що Кетрін Вінтер втрачає свою сім’ю в Судані під час місіонерської подорожі. Вона стає атеїсткою і починає працювати в університеті, де вона доводить, що всі релігійні чудеса - це шахрайство або природні явища. Вона отримує запрошення в маленьке містечко Хевен в Луїзіані, де сталися дивні події: річка перетворилася на кров, дощило мертвих жаб, загинуло все худоба. Мешканці міста вважають, що це - десять єгипетських казней з Біблії і звинувачують у всьому дванадцятирічну дівчинку Лорен.

Жнива - це фільм про те, як люди стикаються з незрозумілим і страшним. Це фільм про те, як важко буває зберегти розум і волю перед обличчям зла. Це фільм про те, що в кожного з нас є своя правда і своя віра.