UAKinogo.com

Лелеки (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Лелеки (2016)

Лелеки (2016)

Дивитися онлайн Лелеки мультфільм

Дивитися онлайн «Лелеки» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (62 937 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Лелеки (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Лелеки" (2016) - це захоплююча анімаційна комедія для всієї родини, яка розповідає про пригоди лелек, які відомі своєю роллю у доставці малюків до своїх родин. Головний герой, лелека Джуніор, працює на фабриці птахів, яка тепер займається доставкою посилок для глобальної корпорації. Він мріє про свій власний успіх та кар'єрне зростання, але стикається зі складністю, коли випадково активує машину, що створює малюків.

Зі своєю новою допоміжницею Туліп, він вирушає на дивовижну пригоду, щоб доставити несподіваного малюка до своєї сім'ї. Вони стикаються з рядом випробувань та небезпек на своєму шляху, від зустрічі з вовками-піратами до викликів польоту. Чи зможуть вони впоратися зі своїми різницями та врешті-решт з'ясувати, що справжнім дорогоцінним навантаженням є любов та сім'я?

Фільм "Лелеки" (2016) дарує глядачам відчуття тепла та радості, надихає на доброту та співпрацю. Зі своєю яскравою анімацією, симпатичними героями та веселим гумором, ця комедія стане справжнім святом для всієї родини. Вона нагадує нам про важливість любові, турботи та родинних зв'язків.