UAKinogo.com

Смолфут (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Смолфут (2018)

Смолфут (2018)

Дивитися онлайн Смолфут мультфільм

Дивитися онлайн «Смолфут» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (40 029 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Смолфут (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Смолфут - це мультфільм про пригоди йеті, які відкривають для себе існування людей. Режисери фільму - Кері Кіркпатрік та Джейсон Рейсіг, які працювали над такими мультфільмами як Лесная братва, Шрек навсегда та Кунг-фу панда 3. У фільмі звучать голоси таких зірок як Ченнінг Татум, Джеймс Корден, Зендея, Коммон та Денні ДеВіто.

Сюжет фільму розповідає про Міго, молодого йеті, який живе в засніжених горах разом зі своїм племенем. Вони вважають, що люди - це міф, який налякати дітей. Але одного разу Міго випадково зустрічає людину - телеведучого Персі Паттонсона, який приїхав зняти репортаж про йеті. Міго хоче довести своєму племені правду про “смолфута”, але натикається на незрозуміння та супротив. Втім, виявляється, що він не один, хто цікавиться людьми. Разом з іншими йеті-дослідниками він вирушає на пошуки Персі та інших людей.

Смолфут - це фільм про дружбу, взаєморозуміння та силу допитливості. Фільм сподобається дорослим та дітям, яким подобаються кумедні та захоплюючі історії з меткими жартами, чудовою музикою та гарною графікою.