UAKinogo.com

Винний (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Винний (2021)

Винний (2021)

Дивитися онлайн Винний фільм

Дивитися онлайн «Винний» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (125 283 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Винний (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Винний - це фільм-трилер режисера Антуана Фукуа, який є ремейком однойменного данського фільму 2018 року. Головну роль у фільмі зіграв Джейк Джилленхол, який також є одним із продюсерів проекту. Фільм був прем’єрно показаний на Міжнародному кінофестивалі в Торонто 11 вересня 2021 року і вийшов у глобальний прокат на платформі Netflix 1 жовтня 2021 року.

Сюжет фільму розгортається навколо Джо Бейлора, поліцейського-детектива, який через дисциплінарне провину тимчасово переведений на роботу оператора служби 911. Працюючи у кол-центрі, Джо отримує дзвінок від жінки по імені Емілі, яка просить його допомогти їй врятуватися від свого чоловіка-похитника. Джо намагається з’ясувати подробиці ситуації і залучити інших поліцейських до пошуково-рятувальної операції. Але чим ближче він підходить до розкриття істини, тим більше виявляється секретів і зрад у цьому драматичному випадку.

The Guilty / Винний - це фільм про те, як один дзвінок може змінити все. Це фільм про те, як людина стикається з власною провиною і намагається загладити свої помилки. Це фільм про те, як складно бути праведником у світі повному брехні і насильства. Це фільм про те, як важливо слухати інших і не судити за обкладинкою. Це фільм про те, як одна людина може стати героєм або злочинцем за одну ніч.