UAKinogo.com

Бруклінські копи (2009) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Бруклінські копи (2009)

Бруклінські копи (2009)

Дивитися онлайн Бруклінські копи фільм

Дивитися онлайн «Бруклінські копи» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (64 313 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Бруклінські копи (2009)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Бруклінські копи" - це напружений кримінальний драматичний трилер, який розповідає про життя трьох поліцейських з Брукліну, що зіткнулися з особистими й професійними випробуваннями. Він показує, як вони намагаються врятувати свою честь, боротися з внутрішніми демонами і врешті-решт розібратися зі своїми життєвими виборами.

Режисер Антуан Фукуа зібрав зірковий акторський склад, у якому Річард Ґір, Дон Чідл, Етан Гоук і Веслі Снайпс втілюють різних поліцейських, що перетинають свої життєві дороги на тлі мрачного та небезпечного Брукліну. Вони борються з корупцією, насильством, розпачем і викликами, з якими стикається кожен поліцейський у своєму житті.

Фільм вражає своїм реалістичним зображенням поліцейської роботи та глибокими образами героїв, що показують, що кожен з них має свою історію, свої мотиви і свою мораль. "Бруклінські копи" - це не лише захоплююча історія про справжнього людину зі службовими зобов'язаннями, але й могутній зразок кінематографу, який змушує задуматися над тим, що таке добро, зло і тонка межа між ними.