UAKinogo.com

Нескінченність (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Нескінченність (2021)

Нескінченність (2021)

Дивитися онлайн Нескінченність фільм

Дивитися онлайн «Нескінченність» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (51 137 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Нескінченність (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Нескінченність (2021) - це фантастичний бойовик про таємничу групу людей, які володіють здатністю перероджуватися в нових тілах після смерті. Вони називають себе Нескінченними та ведуть вічну боротьбу з іншою фракцією, яка хоче знищити всю людськість.

Головний герой фільму - Еван МакКолі, який страждає від галюцинацій та не може знайти своє місце в житті. Виявляється, що він - один із Нескінченних, який забув про своє минуле. Коли його життя загрожує небезпека від зловмисника Бетчера, який прагне зупинити реінкарнацію Нескінченних, Еван повинен навчитися контролювати свої здібності та долучитися до боротьби за майбутнє людства.

Нескінченність (2021) - це фільм про пошук себе та свого призначення в безмежному світі. Це фільм про силу пам’яті та спадщини. Це фільм про те, що неможливо зупинити тих, хто вірить у свою нескінченну силу.