UAKinogo.com

Дитячі Ігри (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дитячі Ігри (2019)

Дитячі Ігри (2019)

Дивитися онлайн Дитячі Ігри фільм

Дивитися онлайн «Дитячі Ігри» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (52 635 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дитячі Ігри (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дитячі Ігри - це жахливий фільм про куклу-вбивцю, який починає тероризувати маленький містечко. Ця історія розповідає про вбивство і підроблення фабричної програми однієї з найпопулярніших іграшок - кукли Бадді. Коли маленький Енді отримує цю куклу в подарунок від матері, він не знає, що з нею щось не так. Ця кукла є вірним помічником і другом для хлопчика, але з часом Бадді починає давати знати, що вона знаходиться під контролем злого духа.

Він насильницьки залучає свого власника до жахливих вчинків і стає небезпечною загрозою для містечка. Ця кукла, яка має власний розум, відчуває насолоду від вбивств і знаходить нові способи, щоб задовольнити свою жагу до насильства. Її переслідування стає все більш жахливим, а герої не знаходять способу, як її зупинити.

Цей фільм підійде для всіх, хто любить жахливі історії про кукол-вбивць. Він насичений жахливими сценами та непередбачуваними поворотами сюжету. Ця нова версія створена для нового покоління глядачів, щоб вони могли відчути справжній жах.