UAKinogo.com

Дитячі забави / Дитячі ігри (1988) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дитячі забави / Дитячі ігри (1988)

Дитячі забави / Дитячі ігри (1988)

Дивитися онлайн Дитячі забави / Дитячі ігри фільм

Дивитися онлайн «Дитячі забави / Дитячі ігри» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (106 727 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дитячі забави / Дитячі ігри (1988)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дитячі ігри - це американський фільм жахів 1988 року, який зняв Том Голланд за сценарієм Голланда, Дона Манчіні і Джона Лафіа, і заснований на історії Манчіні. Це перший фільм у серії Дитячі ігри і перший фільм, де з’являється персонаж Чакі. У фільмі грають Кетрін Хікс і Кріс Сарандон з Бредом Дуріфом у ролі Чакі. Сюжет розповідає про вдову, яка дарує своєму синові бажану ляльку на день народження, не підозрюючи, що вона охоплена душею серійного вбивці. Дитячі ігри були випущені в США 9 листопада 1988 року компанією MGM/UA Communications Co. Вони зiбрали понад 44 млн доларiв при бюджетi 9 млн доларiв.

Детектив Майк Норрiс переслiдує бiгля серiйного вбивцi Чарльза Лi Рея по вулицях Чикаго i до магазину iграшок. Пiсля того, як Норрiс поранив Рея, помираючий Рей виконує вуду заклинання, щоб перенести свою душу до однiєї з ляльок Good Guy, якi виставленi на продаж. Магазин спалахує i вибухає, i Норрiс знаходить безжиттєве тiло Рея у завалах поруч з лялькою. Вдова Карен Барклей шестирiчному синовi Ендi безмежно хочеться ляльку Good Guy на день народження, але вона не може собi її дозволити. Незабаром вона дiзнається, що безхатько бiля її робочого мiсця отримав ляльку Good Guy i намагається її продати. Вона купує її i дарує Ендi. Лялька здається нормальною i називає себе “Чакi”. Того ж вечора найкраща подруга Карен Меггi доглядає за Ендi, поки Карен працює пiзно. Пiсля того, як Ендi поклався спати, Меггi знаходить Чакi сидить перед телевiзором, налаштованим на пiзньовечiрню новину про смерть Рея.