UAKinogo.com

Дитячі забави 3 / Дитячі ігри 3 (1991) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дитячі забави 3 / Дитячі ігри 3 (1991)

Дитячі забави 3 / Дитячі ігри 3 (1991)

Дивитися онлайн Дитячі забави 3 / Дитячі ігри 3 фільм

Дивитися онлайн «Дитячі забави 3 / Дитячі ігри 3» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.1 (42 745 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дитячі забави 3 / Дитячі ігри 3 (1991)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дитячі ігри 3 - це американський фільм жахів 1991 року і третій фільм у серії Дитячі ігри. Фільм написав Дон Манчіні і зняв Джек Бендер. Бред Дуріф знову повторив свою роль Чакі з попередніх фільмів, а до нового акторського складу долучилися Джастін Уейлін, Перрі Рівз і Джеремі Силверс. Сюжет розповідає про те, як Чакі повертається за помстою проти Енді, молодого хлопця, який переміг його, і тепер підлітка, який живе в військовій академії. Дитячі ігри 3 були випущені в США 30 серпня 1991 року компанією Universal Pictures.

Фiльм починається з того, що компанiя Play Pals вирiшує вiдновити виробництво ляльок Good Guy пiсля подiй другого фiльму. Вони перетоплюють залишки Чакi i використовують їх для створення нової ляльки. Однак це призводить до того, що душа Чакi знову оживає i вбиває президента компанii. Чакi дзвонить до вiйськової академii Кент i дiзнається, що Ендi Барклей переведений туди. Вiн посилає себе поштою до Ендi i прибуває до академii разом з лялькою Good Guy для маленького хлопчика на iм’я Тайлер. Чакi розумiє, що Тайлер - iдеальний кандидат для перенесення своєї душi i намагається зробити це. Однак Ендi доводиться захищати Тайлера вiд Чакi i боротися з ним у рiзних мiсцях академii.

Дитячі ігри 3 - це фiльм, який не отримав хороших оцiнок вiд критикiв i глядачiв. Фiльм був написаний пiд тиском Universal Pictures навiть до того, як другий фiльм був випущений. Тому фiльм був випущений лише через дев’ять мiсяцiв пiсля Дитячих iгор 2. Сценарист Дон Манчини назвав цей фiльм своїм найменш улюбленим, тому що вiн вважав, що у нього не було iдей так скоро пiсля другої частини.