UAKinogo.com

Ігри з вогнем (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ігри з вогнем (2019)

Ігри з вогнем (2019)

Дивитися онлайн Ігри з вогнем фільм

Дивитися онлайн «Ігри з вогнем» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.1 (14 969 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ігри з вогнем (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Ігри з вогнем" (Playing with Fire) - це сімейна комедія про трьох вогнеборців, яких очікує найбільший виклик у їх кар'єрі - опіка над трьома дітьми, яких вони врятували з пожежі. Головну роль виконує Джон Сіна, який втілює на екрані образ суворого, але справедливого командира вогнеборців Джейк Карсона. Він разом зі своєю командою - Марком, відданим другом, та Родріго, ексцентричним новачком - взявся за справу, про яку не мав жодного уявлення.

Весь фільм розповідає про пригоди команди вогнеборців, які намагаються справитися з відповідальністю опіки над маленькими дітьми, з якими вони зовсім не звикли мати справу. Відтак, вони потрапляють в безліч комічних ситуацій, під час яких вони вчаться ставитися до дітей з розумінням та терпінням, а діти, в свою чергу, вчаться довіряти своїм новим опікунам. Разом вони навчаються долати перешкоди та знаходити сімейну гармонію.

Фільм "Ігри з вогнем" - це дивовижна комедія для всієї родини, яка дарує радість та сміх, а також навчає важливих цінностей, таких як довіра, взаємодопомога та любов. Цей фільм підходить для перегляду разом з дітьми та забезпечить багато позитивних емоцій для всієї родини.