UAKinogo.com

Прорив (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Прорив (2019)

Прорив (2019)

Дивитися онлайн Прорив фільм

Дивитися онлайн «Прорив» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (10 097 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Прорив (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Прорив - це неймовірна історія про віру, сім'ю та чудо, яка відбулася в реальному житті. Він розповідає історію Джона Сміта, юного хокеїста, який потрапив під лід і перебував у комі протягом кількох днів. Його мати, друзі та спільнота молилися за нього, і їхня віра була винагороджена, коли Джон повернувся до життя.

Вона - Джойс Сміт, мати Джона, яка вірить в силу молитви і ніколи не втрачає надію на одужання свого сина. Вона є душею родини та лідером громади, яка об'єднується, щоб допомогти Джону в цей важкий момент. Її віра та настійливість перетворили цю історію на неймовірне свідчення про силу людського духу.

Воно - чудо, яке відбулося в реальному житті та змінило багато життів. Це свідчення про те, що навіть у важкі моменти, коли все здається безнадійним, неможливе може статися. Це фільм, який зміцнює віру та доводить, що важливо залишатися настійливим та вірити в чудеса.