UAKinogo.com

Зроблено в Китаї (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Зроблено в Китаї (2019)

Зроблено в Китаї (2019)

Дивитися онлайн Зроблено в Китаї фільм

Дивитися онлайн «Зроблено в Китаї» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.5 (616 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Зроблено в Китаї (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Made in China / Зроблено в Китаї (2019) - це комедійний фільм про пригоди двох друзів, які вирішують заробити гроші на продажу китайських товарів. Головні герої - Рагу та Рукміні, які живуть у місті Ахмедабад в Індії. Вони мріють про краще життя та успіх у бізнесі. Але їхні плани не завжди збуваються.

Рагу та Рукміні вирушають у подорож до Китаю, де вони зустрічаються з ексцентричним доктором Вардхі, який пропонує їм продавати його винахід - супер-тонкий презерватив, який гарантує задоволення. Вони вважають, що це їхня шанс зробити великий прорив у ринку. Але вони не підозрюють, що цей продукт приховує багато секретів та небезпек.

Made in China / Зроблено в Китаї (2019) - це фільм про гумор, любов та смисл життя. Це фільм про те, як два простих хлопця стикаються з різними культурами, ситуаціями та людьми. Це фільм, який розважає своїми жартами, сюжетом та акторською грою. Це фільм, який показує, що немає нічого неможливого, якщо ви маєте мрію та друзів.