UAKinogo.com

За що нам це? 2 (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » За що нам це? 2 (2019)

За що нам це? 2 (2019)

Дивитися онлайн За що нам це? 2 фільм

Дивитися онлайн «За що нам це? 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (8 478 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «За що нам це? 2 (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Клод і Марі Верней - щасливі батьки чотирьох доньок, які одружилися з чоловіками різних національностей. Їхнє життя сповнене гумору та толерантності, але не все так просто, як здається. Коли дочки оголошують, що хочуть виїхати з Франції разом зі своїми сім’ями, Клод і Марі вирішують зробити все можливе, щоб переконати їх залишитися.

У цьому їм допомагають їхні зяті - китаєць Шао Бін, араб Рашид Бен Ассем, єврей Давид Бенішу і африканець Шарль Кофі. Вони об’єднують свої зусилля, щоб продемонструвати дочкам чари французької культури та традицій. Але чи вдасться їм перевернути плани своїх дружин?

Фільм “За що нам це? 2” - це продовження комедійного хіта 2014 року, який зібрав понад 12 мільйонів глядачів у світі. Режисер Філіп де Шоврон знову збрав усю зоряну команду акторів, щоб подарувати глядачам нову порцію сміху та позитиву.