UAKinogo.com

Зроблено в Італії (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Зроблено в Італії (2020)

Зроблено в Італії (2020)

Дивитися онлайн Зроблено в Італії фільм

Дивитися онлайн «Зроблено в Італії» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (8 792 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Зроблено в Італії (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Зроблено в Італії" (2020) - це тепла і чарівна комедія, що розповідає про батька та сина, які зіткнулися з проблемами у своїх життях і вирішили відновити старий будинок в Тоскані, Італія. Роберт - лондонський художник, який страждає через кризу середнього віку та розлучення з дружиною. Він вирішує відправитися в Італію зі своїм сином Джеком, щоб відновити будинок, який у них залишився від дружини та матері.

У процесі роботи над будинком, Роберт і Джек відкривають для себе чудові краєвиди, італійську культуру та гостинність місцевих жителів. Вони також знайомляться з Наталією, привабливою італійкою, яка допомагає їм навчитися цінувати життя та відкрити свої серця для любові та прощення. Разом вони вчаться долати проблеми та знаходити радість у простих речах, таких як сміх, дружба і щирі розмови.

Фільм "Зроблено в Італії" (2020) - це відчуттєвий та надихаючий фільм, який демонструє силу сім'ї, любові та примирення. Режисер Джеймс Д'Арсі представляє глядачам казкові краєвиди Тоскані та дарує теплу історію про людей, які намагаються знайти смисл життя та відродити свої стосунки.