UAKinogo.com

Будка поцілунків 2 (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Будка поцілунків 2 (2020)

Будка поцілунків 2 (2020)

Дивитися онлайн Будка поцілунків 2 фільм

Дивитися онлайн «Будка поцілунків 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (32 406 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Будка поцілунків 2 (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Будка поцілунків 2» (2020) є продовженням фільму «Будка поцілунків» (2018) i розповідає про подальшу долю Ель Еванс, яка вступає в останнiй клас школи i готується до вступу в коледж. Вона також продовжує таємний роман з Ноа Флiнном, який навчається в Гарвардi. Ель намагається пiдтримувати зв’язок на вiдстанi, але хвилюється через нову подругу Ноа, Марко, який є найкрасивiшим хлопцем у школi. Тим часом її найкращий друг Лi Флiнн знаходить кохання у Рейчел, але не хоче дiлитися увагою Ель з iншими.

Фiльм створений за режисурою Вiнса Марселло за мотивами однойменного роману Бет Рiклз, яку написала у 17 рокiв i опублiкувала на сайтi Wattpad. У головних ролях знялися Джої Кiнг, Джоел Кортнi i Джейкоб Елордi. Фильм вийшов на екрани 24 липня 2020 року на платформi Netflix i отримав змiшаний вiдгук критикiв i глядачiв. Деяким сподобалася симпатична та дотепна iсторiя про пiдлiткове кохання i дружбу. Iншим здавалася надто тривалою i передбачуваною сюжетна лінія фильму. Фильм мав продовження - «Будка поцiлункiв 3» (2021).

Фильм показує, як Ель стикається з викликами та спокусами, які можуть загрожувати її стосункам з Ноа i Лi. Вона повинна виробити довіру до свого коханого, не порушуючи правил своєї дружби. Вона також повинна визначитися, до якого коледжу вона хоче йти - до Гарварда разом з Ноа, до Берклі разом з Лi, чи до Бостонського коледжу разом з Марко. Вона зрозуміє, що їй потрібно слухати своє серце i свою мрію.