UAKinogo.com

Будка поцілунків (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Будка поцілунків (2018)

Будка поцілунків (2018)

Дивитися онлайн Будка поцілунків фільм

Дивитися онлайн «Будка поцілунків» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (85 075 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Будка поцілунків (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Будка поцілунків» (2018) розповідає про Ель Еванс, веселу та енергійну дівчину, яка з дитинства дружить з Лі Флінном. Вони мають багато спільного, включаючи дату народження та любов до танцювальних автоматів. Вони також склали список правил для своєї дружби, одне з яких забороняє зустрічатися з родичами одне одного. Ель ніколи не порушувала цього правила, хоча вона таємно закохана в старшого брата Лі, Ноа, який є найпопулярнішим хлопцем у школі.

Усе змінюється, коли Ель та Лі організовують будку поцілунків на шкільному карнавалі, щоб заробити гроші на шкільний бал. Ель несподівано цілується з Ноа, і між ними спалахує пристрасть. Вони починають таємний роман, але ховають його вiд Лi, боячись зашкодити їхнiй дружбi. Однак секрет не можна тримати вiчно, i Ель повинна вирiшити, що для неї важливiше - кохання чи дружба.

Фiльм створений за режисурою Вiнса Марселло за мотивами однойменного роману Бет Рiклз, яку написала у 15 рокiв i опублiкувала на сайтi Wattpad. У головних ролях знялися Джої Кiнг, Джоел Кортнi i Джейкоб Елордi. Фильм вийшов на екрани 11 травня 2018 року на платформi Netflix i отримав позитивний вiдгук глядачiв. Деяким сподобалася легка та смiшна iсторiя про пiдлiткове кохання i дружбу. Iншим здавалася цiкавою хемiя мiж акторами i саундтрек фильму. Фильм мав два продовження - «Будка поцiлункiв 2» (2020) i «Будка поцiлункiв 3» (2021).