UAKinogo.com

Чорне та синє (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чорне та синє (2019)

Чорне та синє (2019)

Дивитися онлайн Чорне та синє фільм

Дивитися онлайн «Чорне та синє» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (24 490 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чорне та синє (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Чорне та синє (2019) - це американський бойовик-трилер про поліцейську-новобранця Алісію Вест (Наомі Гарріс), яка стає свідком вбивства неозброєного наркодилера корумпованими офіцерами. Вона встигає зафіксувати злочин на нагрудній камері, але потрапляє під полювання своїх колег і кримінальних банд.

Алісія намагається вижити і донести правду до громадськості, але всюди їй зустрічаються вороги і зрадники. Її єдиним союзником стає Майло Джексон (Тайріз Гібсон) - магазинний працівник, який неохоче приховує її від переслідувачів. Разом вони намагаються довести свою невинність і розкрити корупційну схему.

Фільм режисував Деон Тейлор за сценарієм Пітера А. Давлінга. У фільмі також знялися Френк Ґрілло, Майк Колтер, Рейд Скотт і Бо Кнапп. Фільм вийшов у прокат у США 25 жовтня 2019 року і зібрав понад 20 млн доларів при бюджеті в 12 млн доларів13. Фільм отримав змішані відгуки критиків, які хвалили акторську гру Гарріс і Гібсона, але критикували сюжет і режисуру.