UAKinogo.com

Глибоке синє море (1999) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Глибоке синє море (1999)

Глибоке синє море (1999)

Дивитися онлайн Глибоке синє море фільм

Дивитися онлайн «Глибоке синє море» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (134 979 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Глибоке синє море (1999)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Глибоке синє море - це американський науково-фантастичний фільм жахів 1999 року, в якому група вчених на ізольованій підводній лабораторії стає здобиччю для трьох розумних акул, які вирвалися на свободу. Фільм режисерував Ренні Харлін, а у головних ролях знялися Сафрон Барроуз, Томас Джейн, Семюел Л. Джексон, Майкл Рапапорт та Ел Ел Кул Джей.

Вчені проводять дослідження над акулами мако з метою знайти ліки від хвороби Альцгеймера. Для цього вони генетично збільшують мозок акул, щоб отримати з нього корисні ферменти. Однак таке втручання призводить до того, що акули стають кмітливішими, швидшими та небезпечнішими. Акули починають планувати своє втечу з лабораторії та нападати на людей.

Коли одна з акул втікає та атакує човен з підлітками, спонсори проекту висилають на лабораторію свого представника Рассела Франкліна, щоб перевірити ситуацію. Він прибуває саме в той час, коли акули руйнують станцію та затоплюють її. Вчені повинні боротися за своє виживання проти хижаків, які полюють на них у поглибленнях глибокого синього моря.