UAKinogo.com

До зірок (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » До зірок (2019)

До зірок (2019)

Дивитися онлайн До зірок фільм

Дивитися онлайн «До зірок» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (236 274 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «До зірок (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

До зірок. Це науково-фантастичний фільм про майора Роя Макбрайда (Бред Пітт), астронавта, який відправляється на небезпечну місію до краю Сонячної системи. Його мета - знайти свого батька Кліффорда (Томмі Лі Джонс), який зник 16 років тому під час пошуку внеземного життя. По дорозі Рой стикається з рядом загроз і викликів, які перевіряють його волю, сміливість і людяність.

Фільм режисера Джеймса Грея є не тільки захоплюючим пригодницьким трилером, але й глибокою драмою про батьків і дітей, про самотність і зв’язок, про пошук сенсу існування. Фільм має високу художню якість, завдяки чудовому операторському роботі Хойте Ван Хойтеми і музиці Макса Рихтера. Фільм також порушує актуальні питання екології, космосу і технологій.

Фільм отримав схвальні відгуки від критиків і глядачів, які високо оцінили гру акторів, сюжет і візуальну сторону. Фільм брав участь у 76-му Венеціанському кінофестивалі і був номінований на Оскар за найкращий звук. Фільм є одним з найкращих фантастичних фільмів 2019 року і запрошує глядача до захоплюючої подорожі до зірок.