UAKinogo.com

Термінатор: Фатум (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Термінатор: Фатум (2019)

Термінатор: Фатум (2019)

Дивитися онлайн Термінатор: Фатум фільм

Дивитися онлайн «Термінатор: Фатум» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (178 615 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Термінатор: Фатум (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Термінатор: Фатум" (Terminator: Dark Fate) - це екшн-трилер та продовження культової серії фільмів про Термінатора. Режисер Тім Міллер та продюсер Джеймс Кемерон повертаються до світу майбутнього, де людство зіткнулося зі страшною загрозою з боку машин. Головні героїні фільму, Грейс та Дані Рамос, намагаються врятувати людство від знищення, зіткнувшись з новим суперницьким роботом Rev-9, який прибув з майбутнього, щоб знищити Дані.

Сара Коннор, героїня перших двох фільмів серії, також повертається, щоб допомогти Грейс та Дані у боротьбі проти машин. Разом вони знову об'єднуються з Термінатором, якого грає Арнольд Шварценеггер, щоб впоратися з новою загрозою. Фільм розповідає про співпрацю, надію та відвагу в боротьбі за виживання людства в світі, де майбутнє може бути непередбачуваним і жорстоким.

"Термінатор: Фатум" нагадує глядачам про відчайдушну боротьбу людей проти непереможної сили машин і їх здатність протистояти злу, коли стоїть на кону майбутнє людства. Фільм пропонує захоплюючі спецефекти, вражаючі сцени бою та багато екшну, які стали візитівкою цієї культової серії.