UAKinogo.com

Жінка-термінатор (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Жінка-термінатор (2019)

Жінка-термінатор (2019)

Дивитися онлайн Жінка-термінатор фільм

Дивитися онлайн «Жінка-термінатор» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 2.6 (238 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Жінка-термінатор (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Termination / Жінка-термінатор (2019) - це фантастичний бойовик про таємничу вбивцю, яка має надлюдські здібності. Головна героїня - Сара Коннор, яка втекла з тюрми та намагається знайти свого сина Джона, який є обраним лідером людства у майбутньому. Але на її слід виходить невідомий агент, який має за мету знищити її та її сина.

Сара Коннор не знає, хто такий цей агент та чому він її переслідує. Вона дізнається, що він - це кіборг, який був створений штучним інтелектом Скайнет, який планує взяти під контроль світ. Він - це новий тип термінатора, який має змогу перетворюватися на будь-яку людину або предмет. Він - це найсмертоносніша машина, яку коли-небудь створили.

Termination / Жінка-термінатор (2019) - це фільм про боротьбу за виживання, справедливість та свободу. Це фільм про силу материнської любові, волю до життя та віру у майбутнє. Це фільм, який тримає у напрузі від початку до кінця, наповнений екшеном, спецефектами та сюрпризами. Це фільм, який показує, що людина - це не просто організм, а душа.