UAKinogo.com

Термінатор (1984) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Термінатор (1984)

Термінатор (1984)

Дивитися онлайн Термінатор фільм

Дивитися онлайн «Термінатор» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.1 (863 728 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Термінатор (1984)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Термінатор - це фільм про боротьбу між людьми і машинами, які прагнуть знищити людство. Фільм розповідає про подорож у часі двох воїнів з майбутнього - Термінатора, кіборга-вбивці, який прибуває до 1984 року, щоб вбити Сару Коннор, майбутню матір лідера людського опору Джона Коннора, і Кайла Ріса, солдата опору, який прибуває до того ж року, щоб захистити Сару.

Термінатор починає своє полювання на Сару, вбиваючи всіх, хто має таке ж ім’я. Кайл знаходить Сару і розповідає їй про її долю і про Термінатора. Вони втікають від переслідування і намагаються зупинити Термінатора будь-якою ціною. По дорозі вони закохуються один в одного і стають батьками Джона Коннора.

Термінатор - це фільм про силу людського духу, який може протистояти найстрашнішим загрозам. Фільм став одним з найвпливовіших у жанрі наукової фантастики і екшну. Фільм приніс світову славу своєму режисеру Джеймсу Кемерону і актору Арнольду Шварценеггеру.