UAKinogo.com

Русалка в Парижі (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Русалка в Парижі (2020)

Русалка в Парижі (2020)

Дивитися онлайн Русалка в Парижі фільм

Дивитися онлайн «Русалка в Парижі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (882 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Русалка в Парижі (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У цьому чарівному та загадковому фільмі режисер Матїас Мальзьє занурює нас у світ романтики, міфології та музики. Головний герой, Гектор, проживає своє життя на берегах Сени, де він володіє баром. Він звик спостерігати за містом та його мешканцями, збираючи незвичайні історії. Одного разу, після потужного ливня, Гектор знаходить на березі ріки русалку, яка заблукала в Парижі.

Захоплений її красою та таємничістю, Гектор вирішує допомогти русалці Лагуні повернутися додому. Він відкриває для себе, що кожен, хто закохується в Лагуну, вмирає, але він не може відмовитися від спроби допомогти їй. Пошуки своєї справжньої сутності і любові народжують у Гектора та Лагуни непередбачувані емоції, які ведуть їх до неймовірних пригод та відкриттів.

Цей фільм занурює глядача у світ пісень, поезії та магії, де любов може перемогти будь-які перешкоди. Серед краси Парижа, з його мостами та вулицями, Гектор і Лагуна разом відкривають, що є справжнім дивом у житті: зв'язок душ або відкриття власного справжнього «я». Фільм "Русалка в Парижі" - це історія про любов, втрату, надію та мрії.