UAKinogo.com

Емілі в Парижі (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Емілі в Парижі (2020)

Емілі в Парижі (2020)

Дивитися онлайн Емілі в Парижі серіал

Дивитися онлайн «Емілі в Парижі» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (103 633 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Емілі в Парижі (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Емілі в Парижі (2020) - серіал розповідає про Емілі Купер, яка працює маркетологом у Чикаго і отримує можливість переїхати до Парижа, щоб працювати в престижному французькому агентстві. Вона мріє про романтичну та захоплюючу життя в місті любові, але зіткнеться з багатьма культурними та професійними викликами. Вона намагається довести свою цінність своїм новим колегам, заводити нових друзів та знаходити нових коханців.

У цьому серіалі глядачі побачать веселу та легку історію про те, як американка адаптується до французької культури та стилю життя. Кожен персонаж має свою особистість, свої проблеми та свої мрії. Ніхто не є повністю ідеальним або повністю неправильним.

Серіал створений Дарреном Старом для Netflix. У головних ролях знялися Лілі Коллінз, Філіппин Леруа-Боле, Ешлі Парк та інші. Серіал мав свою прем’єру 2 жовтня 2020 року і отримав номінацію на Золотий глобус за кращий комедійний або мюзикл-серіал.